Kennel Shalim

Tervetuloa kennelin kotisivuille!

Kennel Shalim kasvattaa havannankoiria harvakseltaan ja pienimuotoisesti kotioloissa. Kaikki koirani ovat aina ensisijassa rakkaita perheenjäseniä. Tällä hetkellä minulla on kotona 2 havannankoiraa, Helmi (Tiziana Fire Pearl) ja tyttärensä Donna (Shalim Vogue with Madonna, kuva alla) Helmin viimeisestä pentueesta kolme vuotta sitten. Itämaiselta kuulostava kennel-nimi Shalim juontaa juurensa siitä, että aloitin lhasa apsojen kasvatuksella v. 1991. Kokemusta minulla on muistakin roduista, kuten shih tzuista, schipperkeistä ja pyreneittenpaimenkoirista, joita minulla on myös ollut. Schipperkejä olen myös kasvattanut. Olen kuitenkin kokemusteni perusteella päätynyt lopulta havannankoiriin, Tuoreimmat uutiset Facebook-sivuilta.

Havannalaiset -lehdessä juttu kennelistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *